A’ LA CARTE
Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 til 21:00
Forretter
Charcuterie (minimum 2 personer)
Chili-ølpølse, anderilette, bresaola, trøffelpølse, aïoli, saltede mandler, oliven, cornichons, chili-fyldte små peberfrugter & brød per person 118,-
Varmrøget laks
med sauce verte, serveres koldt anrettet på pluksalat 118,-
Gratineret fransk gedeost
Anrettet på sprød salat, naperet med jomfru olivenolie 98,-
Tomatsuppe med creme fraiche 92,-
Oksecarpaccio med parmesan, pinjekerner, rucola og trøffelolie 118,-
Snegle i hvidløgssmør 108,-
Se månedens menu
på startsiden
Hovedretter
Dagens fisk med årstidens tilbehør 278,-
Vegetarret med perlebygrisotto med grønne asparges, friske ærter og mynte samt midsommerost fra Thise Mejeri 188,-
Vegansk salat med rødbedehummus, avocado, bønner, soltørrede tomater, syltede rødløg og saltede mandler 168,-
Lammekrone med tzatziki, rosmarinsauce, årstidens garniture og dagens kartoffel 325,-
Se månedens menu
på startside
Grillretter
Ribeye, Canada ca. 300g
398,-
Tournedos af oksemørbrad 200g
358,-
Striploin af kornfodret Angus 200g
288,-
Entrecote af kornfodret Angus 350g
338,-
T-Bone af dansk Jersey 550g
378,-
Chateaubriand 400g, Helstegt midterstykke af oksemørbrad, minimum 2 personer, pr. pers. 368,-
Bøf af hakket oksekød, ca. 225g
178,-
Raadhusburger Ca. 225g med brioche-bolle, hakket oksekød,
cheddarost, bacon, syltede rødløg, chilimayonnaise, barbequesauce og pommes frites 178,-
TILKØB: gratineret gedeost 18,-
Desserter
Cheesecake med champagnesorbet 118,-
Isdessert 108,-
Creme brullee med hindbærsorbet 108,-
Chokolademousse på hjemmebagt nøddebund serveret med vaniljeis 118,-
Ostetallerken
3 forskellige danske oste med rabarberkompot 138,-
Petit four 2 stk.
58,-
Månedens dessert
Se månedens menu
BØRNEMENU (for børn under 12 år)
Hovedret og dessert 128,-
Spaghetti med kødsauce 88,-
Fiskefilet med pommes frites 88,-
Burger med salat og pommes frites 98,-
Isdessert med to kugler Hansens Is 62,-