A’ LA CARTE
Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 til 21:00
Forretter
Charcuterie (minimum 2 personer)
Chili-ølpølse, rilette, bresaola, trøffelpølse, aïoli, saltede mandler, oliven, cornichons, chili-fyldte små peberfrugter & brød per person 118,-
Varmrøget laks med sauce verte 118,-
Gratineret fransk gedeost med garniture 98,-
Tomatsuppe med creme fraiche 92,-
Oksecarpaccio med parmesan, pinjekerner, rucola og trøffelolie 118,-
Snegle i hvidløgssmør 108,-
Se månedens menu
på startsiden
Hovedretter
Dagens fisk med årstidens tilbehør 288,-
Vegansk salat med rødbedehummus, avocado, bønner, soltørrede tomater, syltede rødløg og saltede mandler 168,-
Vegetarret med fyldt squash, puy-linser, Vesterhavsost, “ratatouille” og ærtepuré 188,-
Unghanebryst med estragonsauce og dagens kartoffel 248,-
Lammekrone med tzatziki, rosmarinsauce og garniture 325,-
Se månedens menu
på startside
Grillretter
Ribeye ca. 300g
408,-
Tournedos af oksemørbrad 200g
378,-
Striploin af kornfodret Angus 200g
298,-
Entrecote af kornfodret Angus 350g
368,-
T-Bone, U.S. ca. 650g
468,-
Chateaubriand 400g, Helstegt midterstykke af oksemørbrad, minimum 2 personer, pr. pers. 388,-
Bøf af hakket oksekød, ca. 225g
188,-
Raadhusburger Ca. 225g med brioche-bolle, hakket oksekød,
cheddarost, bacon, syltede rødløg, chilimayonnaise, barbequesauce og pommes frites 188,-
TILKØB: gratineret gedeost 22,-
Desserter
Én kugle vaniljeis med chokoladesauce 78,-
Cheesecake (spørg betjeningen) 118,-
Creme brûllèe 108,-
Chokolademousse på hjemmebagt nøddebund serveret med vaniljeis 118,-
Ostetallerken
3 forskellige danske oste med kompot 128,-
Petit four 2 stk.
58,-
Månedens dessert
Se månedens menu
BØRNEMENU (for børn under 12 år)
Hovedret og dessert 148,-
Spaghetti med kødsauce 118,-
Fiskefilet med pommes frites 118,-
Burger med salat og pommes frites 118,-
Isdessert med to kugler Hansens Is 98,-