A’ LA CARTE

Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 til 21:00

Forretter

Charcuterie (minimum 2 personer)

Chili-ølpølse, rilette, bresaola, trøffelpølse, aïoli, saltede mandler, oliven, cornichons, chili-fyldte små peberfrugter & brød per person 118,-

Varmrøget laks med sauce verte 118,-

Gratineret fransk gedeost med garniture 98,-

Tomatsuppe med creme fraiche 92,-

Oksecarpaccio med parmesan, pinjekerner, rucola og trøffelolie 118,-

Snegle i hvidløgssmør 108,-

Se månedens menu
på startsiden

Hovedretter

Dagens fisk med årstidens tilbehør 288,-

Vegansk salat med rødbedehummus, avocado, bønner, soltørrede tomater, syltede rødløg og saltede mandler 168,-

Vegetarret med fyldt squash, puy-linser, Vesterhavsost, “ratatouille” og ærtepuré 188,-

Unghanebryst med estragonsauce og dagens kartoffel 248,-

Lammekrone med tzatziki, rosmarinsauce og garniture 325,-

Se månedens menu
på startside

Grillretter

Ribeye ca. 300g

408,-

Tournedos af oksemørbrad 200g
378,-

Striploin af kornfodret Angus 200g

298,-

Entrecote af kornfodret Angus 350g
368,-

T-Bone, U.S. ca. 650g

468,-

Chateaubriand 400g, Helstegt midterstykke af oksemørbrad, minimum 2 personer, pr. pers. 388,-

Bøf af hakket oksekød, ca. 225g
188,-

Raadhusburger Ca. 225g med brioche-bolle, hakket oksekød,
cheddarost, bacon, syltede rødløg, chilimayonnaise, barbequesauce og pommes frites 188,-
TILKØB: gratineret gedeost 22,-

Desserter

Én kugle vaniljeis med chokoladesauce 78,-

Cheesecake (spørg betjeningen) 118,-

Creme brûllèe 108,-

Chokolademousse på hjemmebagt nøddebund serveret med vaniljeis 118,-

Ostetallerken
3 forskellige danske oste med kompot 128,-

Petit four 2 stk.
58,-

Månedens dessert
Se månedens menu

BØRNEMENU (for børn under 12 år)

Hovedret og dessert 148,-

Spaghetti med kødsauce 118,-

Fiskefilet med pommes frites 118,-

Burger med salat og pommes frites 118,-

Isdessert med to kugler Hansens Is 98,-