Værd at vide

BØRN

Børn er altid velkomne i Raadhuskælderen. Vi har “tegne-ting”, så børnene kan underholdes. Vi vil gerne være en hyggelig restaurant med en behagelig atmosfære; så vi må bede forældre tage hensyn til andre gæster. Man må derfor ikke løbe op og ned ad gulvene. Vi har ingen barnestole.

ALLERGIKERE

Vi tager hensyn til alle former for allergi; vi skal bare helst vide det på forhånd!

FORUDBESTILLINGER AF MAD

Er i 8 personer eller flere, skal vi bede om en forudbestilling af mad 5 dage i forvejen.

Er i 12 personer eller flere, skal vi bede om en fælles menubestilling 5 dage i forvejen.

Ved afmelding af kuverter på dagen, skal disse ske senest klokken 12.00. Har man bord inde, skal ændring ske på mail@raadhuskaelderen.dk senest klokken 10.00.

Ved for sen afbud hæftes for oprindeligt booket antal gæster.

ÆNDRINGER I ANTAL – DETTE ER VIRKELIG VIGTIGT!

Er der ændringer i antal, vil vi meget, meget gerne vide det! Også selvom det kun er én enkelt der har meldt fra. Vi vil altid gerne høre fra Jer ang. ændringer i antal. Vi tager selvfølgelig forbehold for sygdom på dagen.

AFREGNING 

Betaling foregår i restauranten ved besøgets afslutning. Regninger kan ikke sendes eller deles.

RESTAURANT RAADHUSKÆLDEREN

ligger under Roskildes gamle rådhus, 50 meter fra Domkirken som er kendt fra UNESCO’s Verdensarvsliste.

Til frokost serverer vi smørrebrød, frokosttallerkener, bøffer fra grill, salater, sandwich m.m.

Til aften serverer vi et bredt udvalg af forretter, hovedretter og desserter, blandt andet bøffer fra grill, dagens fisk, månedens menu m.m.

Om sommeren serveres der i gårdhaven, som er placeret mellem det gamle rådhus og Domkirken. I disse unikke omgivelser kan du sidde og nyde et måltid mad, midt i byen, i solen eller i æbletræernes skygge.

Om Raadhuskælderen

Restaurant Raadhuskælderen har eksisteret siden år 2002. Ejer Jeanette Juul Dalsgaard åbnede i sin tid restauranten sammen med Peter Loehr, og har drevet Raadhuskælderen lige siden. Jeanettes engagement og drev i restauranten, såvel som i det lokale liv i Roskilde, har gjort Raadhuskælderen til hvad den er idag. Ligedeledes er der opbygget et solidt team og en familie, hvor størstedelen har arbejdet for Jeanette i mange år.

Vi elsker at servere god mad, kolde drinks og gode vine i hyggelige omgivelser, både i kælderen og i gårdhaven. Om I besøger os til en hyggelig middag for to eller et selskab i Borgmesterstuen, så står vi klar til at give den bedste oplevelse!

Jeanette og personalet i Raadhuskælderen ser frem til at byde Jer velkommen!

Lokale Leverandører

I Raadhuskælderen slår vi et slag for lokalt erhverv, og du kan derfor her se en oversigt over de lokale leverandører, vi bl.a. benytter os af:

Herslev Bryghus

Danske Frilandssnegle

Kartofler fra Ryttergården og Verasminde

Caseus Ost & Delikatesser

Den Franske Vinhandel

Fellsen Kaffe

Øxneholm