Hold dit selskab i charmerende omgivelser i centrum af Roskilde!
RESERVATION af et selskab (8+) foregår enten:
– over mail: mail@raadhuskaelderen.dk
– over telefon: 46360100
– eller selvfølgelig ved at møde fysisk op i restauranten
Vi vil gerne have god tid til at besvare Jeres mulige spørgsmål, men vi har dog tit rigtig travlt i Raadhuskælderen, derfor ANBEFALER VI AT I KOMMER FORBI MANDAG-TORSDAG MELLEM 15-16.30. Vil I være på den sikre side; giv os et kald og aftal et møde!
ANTAL
Vi har som udgangspunkt plads til 28 personer i vores hyggelige Borgmesterstue.
VARIGHED
Holder I et frokostselskab, gør vi opmærksom på, at vi skal have mulighed for at gøre restauranten klar til aftenservice. Vi bliver derfor nødt til at sige farvel til Jer senest kl. 17.00.
Holder i et aftenselskab, kan vi tidligst tage imod Jer kl. 17.30.
Vi lukker kl. 23. Dette er dog med forbehold.
BORDPLAN, BORDKORT & PYNT
Har i bordkort/bordplan, bedes denne leveres dagen før. Har I pynt/dekorationer mm. til bordene, bedes I selv møde op før selskabet ankommer og arrangere dette. Dette betyder altså at I kan komme og pynte op fra kl. 17.30, og at Jeres gæster derfor kan inviteres fra kl. 18.
LOKALELEJE
Det koster ingenting at leje Borgmesterstuen, såfremt I er 19 mennesker eller derover. I dette tilfælde kan vi også love Jer at I får borgmesterstuen for Jer selv. Bliver I færre end 19 personer kan vi IKKE love Jer at I får borgmesterstuen for Jer selv, selvom vi vil gøre hvad vi kan. Hvis I bliver færre end 19 personer, og ønsker borgmesterstuen for Jer selv, koster det DKK 2500. Bliver I færre end 10 personer, koster det DKK 5000.
BØRN
Børn er altid velkomne i Raadhuskælderen. Vi har “tegne-ting”, så børnene kan underholdes. Vi vil gerne være en hyggelig restaurant med en behagelig atmosfære; så vi må bede forældre tage hensyn til andre gæster. Man må derfor ikke løbe op og ned ad gulvene.
ALLERGIKERE
Vi tager hensyn til alle former for allergi; vi skal bare helst vide det på forhånd!
MUSIK & TALER
Vi har gode højtalere i hele restauranten. Det smarte ved dem er, at vi kan justere dem i Borgmesterstuen. Det vil altså sige, at vi kan skrue ned, hvis en i selskabet skulle finde på at holde en tale. Vi har skydedøre der deler Borgmesterstuen fra resten af restauranten, så arrangementet holdes privat. Taler og indslag holdes med respekt for alle gæster, og vi skal derfor gøre opmærksom på, at vi også er en a’ la carte restaurant, og vi skal have plads til alle.
ÆNDRINGER I ANTAL – DETTE ER VIRKELIG VIGTIGT!
Er der ændringer i antal, vil vi meget, meget gerne vide det! Også selvom det kun er én enkelt der har meldt fra. Vi vil altid gerne høre fra Jer ang. ændringer i antal. Vi skal have information angående endeligt antal 3 DAGE FØR arrangementet. Vi tager selvfølgelig forbehold for sygdom på dagen. I dette tilfælde skal vi vide herom inden kl. 11.00, ellers koster det kuvertprisen.
AFREGNING
Betaling for selskaber foregår i restauranten ved arrangementets afslutning. Regninger kan ikke sendes eller deles.
Vigtigt:
En forudsætning for, at vi kan tilberede nedenstående menuer er, at alle deltagere vælger samme menu. Det vil sige at alle skal vælge samme forret, samme hovedret og samme dessert. Der kan således ikke “plukkes” enkelte retter fra menuerne. Vi efterkommer selvfølgelig efterspørgsler fra vegetarer og allergikerer.
Menuerne skal bestilles senest 5 dage i forvejen.
SELSKAB OKTOBER – MARTS
SIGNATUR MENU
Hjemmerøget laks
Med sauce verte og hjemmebagt brød
Rib-eye fra grill ca. 300 gr.
Serveres med bearnaise og pommes frites
2 retter kr. 448,-
FORRETTER
Hjemmerøget laks med sauce verte
Bagt pighvar med jordskokkecréme og krydderurtesalat*
Kartoffel-porre suppe med bacon og trøffelolie
Carpaccio med syltede cherrytomater, brøndkarse og vesterhavsost
Charcuterie serveret på bordet som tapas
HOVEDRETTER
Stegt andebryst med syltede tranebær og portvinsglace
Grillet unghanebryst med estragonsauce
Helstegt kalvemørbrad med svampesauce**
Tournedos af oksemørbrad ombundet med bacon med sauce bearnaise**
Helstegt kalveculotte med rosmarinsauce
Hovedretterne serveres med årstidens grønt
DESSERTER
Chokoladefondant med æblesorbet
Hjemmebagt nøddebund med chokolademousse og vaniljeis
Pandekager med Hansens vaniljeis
Cheesecake med appelsin og champagnesorbet
Ostetallerken med tre slags oste
2 Retter kr. 318,-
3 Retter kr. 398,-
* tillæg kr. 45,-
** tillæg kr. 65,-
SELSKAB APRIL – SEPTEMBER
SIGNATUR MENU
Hjemmerøget laks
Med sauce verte og hjemmebagt brød
Rib-eye fra grill ca. 300 gr.
Serveres med bearnaise og pommes frites
2 retter kr. 448,-
FORRETTER
Hjemmerøget laks med sauce verte
Stegte kammuslinger med beurre blanc og krydderurter*
Tomatsuppe med créme fraiche
Carpaccio med syltede cherrytomater, brøndkarse og vesterhavsost
Charcuterie serveret på bordet som tapas
HOVEDRETTER
Helleflynder med perlebyg risotto, syltet løg og ærteskum*
Grillet unghanebryst med estragonsauce
Helstegt kalvemørbrad med svampesauce**
Tournedos af oksemørbrad ombundet med bacon med sauce bearnaise**
Helstegt kalveculotte med rosmarinsauce
Hovedretterne serveres med årstidens grønt
DESSERTER
Jordbærgrød med hyldeblomstskum og sprød sukker
Pandekager med Hansens vaniljeis
Hjemmebagt nøddekurv med vaniljeis, hindbærsorbet og friske sommerbær
Ostetallerken med tre slags oste
2 Retter kr. 318,-
3 Retter kr. 398,-
* tillæg kr. 45,-
** tillæg kr. 65,-
BRUNCHANRETNING PÅ BORD
Selskaber fra minimum 10-28 personer, serveret fra klokken 11.00, KUN IMOD FORUDBESTILLING
KOLDT
Charcuterie med grov pesto og soltørrede tomater
Ferskrøget laks med estragonmayo
Avocado med syltede rødløg og rugbrødscrumble
Vaniljeskyr med friske sommerbær og krystalliseret mørk chokolade
2 slags ost med rabarberkompot
VARMT
Æg i cocotte med bacon og purløg
Brunchpølse med krydderurter og sennepsmayo
Kartoffeltortilla med nye danske kartofler, grønne asparges og snackpeber
SØDT
Minicroissant
Rabarberkage med creme fraiche
Pandekager med sirup
Frisk frugt
2 slags brød
2 slags juice
The og stempelkaffe
318,- per person
Tilvalg:
Prosecco, per glas 68,- per flaske 328,-