Hold dit selskab i charmerende omgivelser i centrum af Roskilde!

RESERVATION af et selskab (8+) foregår enten:

– over mail: mail@raadhuskaelderen.dk

– over telefon: 46360100

– eller selvfølgelig ved at møde fysisk op i restauranten

Vi vil gerne have god tid til at besvare Jeres mulige spørgsmål, men vi har dog tit rigtig travlt i Raadhuskælderen, derfor ANBEFALER VI AT I KOMMER FORBI MANDAG-TORSDAG MELLEM 15-16.30. Vil I være på den sikre side; giv os et kald og aftal et møde!

ANTAL

Vi har som udgangspunkt plads til 28 personer i vores hyggelige Borgmesterstue. Bliver i 12 personer eller flere, skal menuen forudbestilles, og der er mulighed for vores selskabsmenuer. Er i under 12 skal maden forudbestilles ud fra vores á la carte-kort.

VARIGHED

Holder I et frokostselskab, gør vi opmærksom på, at vi skal have mulighed for at gøre restauranten klar til aftenservice. Vi bliver derfor nødt til at sige farvel til Jer senest kl. 17.00.
Holder i et aftenselskab, kan vi tidligst tage imod Jer kl. 17.30.
Vi lukker kl. 23. Dette er dog med forbehold.

BORDPLAN, BORDKORT & PYNT

Har i bordkort/bordplan, bedes denne leveres dagen før. Har I pynt/dekorationer mm. til bordene, bedes I selv møde op før selskabet ankommer og arrangere dette. Dette betyder altså at I kan komme og pynte op fra kl. 17.30, og at Jeres gæster derfor kan inviteres fra kl. 18.

LOKALELEJE

Det koster ingenting at leje Borgmesterstuen, såfremt I er 19 mennesker eller derover. I dette tilfælde kan vi også love Jer at I får borgmesterstuen for Jer selv. Bliver I færre end 19 personer kan vi IKKE love Jer at I får borgmesterstuen for Jer selv, selvom vi vil gøre hvad vi kan. Hvis I bliver færre end 19 personer, og ønsker borgmesterstuen for Jer selv, koster det DKK 4500. Bliver I færre end 12 personer, koster det DKK 6000.

BØRN

Børn er altid velkomne i Raadhuskælderen. Vi har “tegne-ting”, så børnene kan underholdes. Vi vil gerne være en hyggelig restaurant med en behagelig atmosfære; så vi må bede forældre tage hensyn til andre gæster. Man må derfor ikke løbe op og ned ad gulvene.

ALLERGIKERE

Vi tager hensyn til alle former for allergi; vi skal bare helst vide det på forhånd!

MUSIK & TALER

Vi har gode højtalere i hele restauranten. Det smarte ved dem er, at vi kan justere dem i Borgmesterstuen. Det vil altså sige, at vi kan skrue ned, hvis en i selskabet skulle finde på at holde en tale. Vi har skydedøre der deler Borgmesterstuen fra resten af restauranten, så arrangementet holdes privat. Taler og indslag holdes med respekt for alle gæster, og vi skal derfor gøre opmærksom på, at vi også er en a’ la carte restaurant, og vi skal have plads til alle.

ÆNDRINGER I ANTAL – DETTE ER VIRKELIG VIGTIGT!

Er der ændringer i antal, vil vi meget, meget gerne vide det! Også selvom det kun er én enkelt der har meldt fra. Vi vil altid gerne høre fra Jer ang. ændringer i antal. Vi skal have information angående endeligt antal 3 DAGE FØR arrangementet. Vi tager selvfølgelig forbehold for sygdom på dagen. I dette tilfælde skal vi vide herom inden kl. 11.00, ellers koster det kuvertprisen.

AFREGNING 

Betaling for selskaber foregår i restauranten ved arrangementets afslutning. Regninger kan ikke sendes eller deles.

Vigtigt:
En forudsætning for, at vi kan tilberede nedenstående menuer er, at alle deltagere vælger samme menu. Det vil sige at alle skal vælge samme forret, samme hovedret og samme dessert. Der kan således ikke “plukkes” enkelte retter fra menuerne. Vi efterkommer selvfølgelig efterspørgsler fra vegetarer og allergikerer.

Menuerne skal bestilles senest 5 dage i forvejen og til minimum 12 gæster.

SELSKABSMENU

FORRET

HJEMMERØGET LAKS med sauce verte, citrus og krydderurter

RØRT TATAR med pommes Allumette og peberrodsmayo

ÅRSTIDENS SUPPE

STEGT KAMMUSLING med blomkålspuré, hasselnødder og brændt citronvinaigrette

MÅNEDENS FORRET (se vores hjemmeside)

HOVEDRET

SMØRPOCHERERT HELLEFLYNDER med beurre blanc, urter og dagens kartoffel

ROSASTEGT KALVECULOTTE med rosmarinsauce, årstidens grønt og kartoffel

HELSTEGT OKSEMØRBRAD med bordelaisesauce, årstidens grønt og kartoffel *tillæg 60,-

KRONDYRMEDALJON med lardo, råsyltede bær, valnødder, Madagaskarsauce og pommes Rissollées *tillæg 60,-

MÅNEDENS HOVEDRET (se vores hjemmeside)

DESSERT

CHOKOLADEMOUSSE på hasselnøddebund med hjemmelavet vaniljeis

PANDEKAGER A’ LA CRÊPE SUZETTE med karamelliserede mandler og hjemmelavet vaniljeis

OSTETALLERKEN med 4 oste serveret med hjemmelavet garniture og sprødt

VANILJE PANNA COTTA med rabarbersorbet og bær

MÅNEDENS DESSERT (se vores hjemmeside)

2 RETTER 358,- // 3 RETTER 428,-