Hold din julefrokost i hyggelige omgivelser i Raadhuskælderen i Roskilde!
Book bord via linket på forsiden.
SALATER & SUPPE
Laksesalat med stykker af hjemmerøget laks, saltede cashewnødder og sauce verte 152,-
Gedeostsalat med gratineret fransk gedeost, glaserede nødder, bønner, syltede rødløg, soltørrede tomater, olivenolie og balsamicoglace 152,-
Vegansk salat salat med rødbedehummus, avocado og salte mandler 152,-
Tomatsuppe med créme fraîche og hjemmebagt brød 92,-
GRILLRETTER
Hakkebøf ca. 225g med sauce bearnaise, salat og pommes frites 188,-
Striploin af Angus ca. 200g serveres med sauce bearnaise, salat og pommes frites 208,-
Ribeye, Canada ca. 300g serveret med sauce bearnaise, salat og pommes frites 372,-
Raadhusburger ca. 225g med briochebolle, hakket oksekød,
cheddarost, bacon, syltede rødløg, chilimayonnaise, barbequesauce og pommes frites 188,-
Kylling- og avocadosandwich med grillet rugbrød, stegt kylling,
sprød serrano, avocado, sprød salat, syltede rødløg, soltørrede tomater og grovpesto 162,-
BØRNEMENU (for børn under 12 år)
2 retter 138,-
Burger med grønt og pommes frites 108,-
Fiskefilet med grønt og pommes frites 108,-
Isdessert med to kugler Hansens Is 62,-
DESSERTER
Isdessert 98,-
Kaffe og dagens kage 118,-
Petit four, 2 stk.
58,-
FROKOST
TALLERKENER
Fra 11.00-15.00
FROKOSTTALLERKEN 1
KARRYSILD MED ÆG, LØG OG KAPERS
TARTELET MED HØNS I ASPARGES
RIBBENSTEG MED RØDKÅL OG SURT
RØGET VESTERHAVSOST & MORBIER MED KARAMELISSERET RØDLØGSMARMELADE OG SALTEDE MANDLER
188,-
TILLÆG ½ FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON 42,-
FROKOSTTALLERKEN 2
KARRYSILD MED ÆG, LØG OG KAPERS
TARTELET MED HØNS I ASPARGES
RIBBENSTEG MED RØDKÅL OG SURT
GAMMEL OST MED SKY, LØG OG ROM
188,-
TILLÆG ½ FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON 42,-
FROKOSTTALLERKEN 3
FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON
RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG
ENGELSK BØF AF OKSEMØRBRAD MED BLØDE LØG OG SURT
RØGET VESTERHAVSOST & MORBIER MED KARAMELISSERET RØDLØGSMARMELADE OG SALTEDE MANDLER
298,-
SMØRREBRØD
Fra 11.00-15.00
KARRYSILD MED ÆG, KAPERS OG LØGRINGE 88,-
STEGT SILD MED ÆBLE, PEBERROD OG RØDBEDE 92,-
–
ÆG & REJER MED CAVIAR OG MAYO 92,-
RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG 158,-
REJEMAD MED HÅNDPILLEDE REJER, CAVIAR, MAYONNAISE OG CITRON 138,-
VARM FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON 92,-
VARM FISKEFILET MED REJER, CAVIAR OG MAYONNAISE 128,-
–
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES 92,-
TATAR MED RÅ ÆGGEBLOMME, LØG, PEBERROD, KAPERS OG PICKLES 98,-
ENGELSK BØF AF OKSEMØRBRAD MED BLØDE LØG OG SURT 98,-
RIBBENSTEG MED RØDKÅL OG SURT 92,-
PARISERBØF MED RÅ ÆGGEBLOMME, LØG, PEBERROD, RØDBEDE, KAPERS OG PICKLES 158,-
–
GAMMEL OST MED FEDT, SKY, LØG OG ROM 92,-
RØGET VESTERHAVSOST MED KARAMELISSERET RØDLØGSMARMELADE OG SALTEDE MANDLER 92,-
JULEANRETNING PÅ BORD
FRA DEN 1. NOVEMBER TIL OG MED 23. DECEMBER FROKOST OG AFTEN, KUN IMOD FORUDBESTILLING TIL HELE BORDET OG MINIMUM 4 PERSONER
KARRYSILD MED ÆG, KAPERS OG LØG
STEGT SILD MED ÆBLE, PEBERROD OG RØDBEDE
FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON
–
TARTELETTER MED HØNS I ASPARGES
RIBBENSTEG MED RØDKÅL
LEVERPOSTEJ MED SVAMPE OG BACON
–
RØGET VESTERHAVSOST MED KARAMELISSERET RØDLØGSMARMELADE OG SALTEDE MANDLER
RIS A LA MANDE MED KIRSEBÆRSAUCE
408,-
TILKØB:
RØGET ÅL MED RØRÆG 56,-
ÆG & REJER 42,-
GAMMEL OST MED SKY, LØG OG ROM 42,-
JULEMENU
FRA D. 22. NOVEMBER TIL OG MED 23. DECEMBER 17.00-21.00
STEGTE KAMMUSLINGER
Cremet skaldyrsbisque, smørbrunede hasselnødder samt frisseésalat og krydderurter
STEGT BERBERIANDEBRYST
Smørstegte rosenkål og pigeonæbler, selleriskum, jule løgkompot, friteret bresaola og estragon, karamelliseret appelsinsauce og dagens kartoffel
RIS A LA MANDE
Serveret med lun kirsebærsauce
428,-
Click here to add your own text