AFTEN

Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 til 21:00

Forretter

Charcuterie (minimum 2 personer)

Serrano, trøffelpølse, fennikelpølse, ølpølse, saltede mandler, oliven, cornichons og brød per person 118,-

Varmrøget laks
med sauce verte, serveres koldt anrettet på pluksalat 118,-

Gratineret fransk gedeost
Anrettet på sprød salat, naperet med jomfru olivenolie 98,-

Tomatsuppe med creme fraiche 92,-

Snegle i hvidløgssmør 108,-

Se månedens menu
på startsiden

Hovedretter

Dagens fisk med årstidens tilbehør 272,-

Vegetarret med rødbedebøf med sweet potato skum, stegte shiitakesvampe, frisséesalat, brøndkarse og estragonolie 188,-

Vegansk salat med rødbedehummus, avocado, bønner, soltørrede tomater, syltede rødløg og saltede mandler 168,-

Lammekrone med tzatziki, rosmarinsauce, årstidens garniture og dagens kartoffel 298,-

Se månedens menu
på startside

Grillretter

Ribeye, Canada ca. 300g

398,-

Tournedos af oksemørbrad 200g
358,-

Striploin af kornfodret Angus 200g

288,-

Entrecote af kornfodret Angus 350g
328,-

T-Bone af dansk Jersey 550g

368,-

Chateaubriand 400g, Helstegt midterstykke af oksemørbrad pr. pers. 348,-

Bøf af hakket oksekød, ca. 225g
178,-

Raadhusburger Ca. 225g med brioche-bolle, hakket oksekød,
cheddarost, bacon, syltede rødløg, chilimayonnaise, barbequesauce og pommes frites 178,-
TILKØB: gratineret gedeost 18,-

Desserter

Cheesecake med frugtcoulis og champagnesorbet 118,-

Isdessert 108,-

Creme brullee med frugtcoulis 108,-

Ostetallerken
5 forskellige danske oste 138,-

Petit four 2 stk.
58,-

Månedens dessert
Se månedens menu

BØRNEMENU (for børn under 12 år)

Hovedret og dessert 128,-

Spaghetti med kødsauce 88,-

Fiskefilet med pommes frites 88,-

Burger med salat og pommes frites 98,-

2 røde pølser med salat og pommes frites 88,-

Isdessert med to kugler Hansens Is 62,-