AFTEN

Køkkenet er åbent fra kl. 17.00 til 21:00

Forretter

Charcuterie (minimum 2 personer)

Serrano, trøffelpølse, fennikelpølse, ølpølse, saltede mandler, oliven, cornichons og brød per person 118,-

Varmrøget laks
med sauce verte, serveres koldt anrettet på pluksalat 118,-

Gratineret fransk gedeost
Anrettet på sprød salat, naperet med jomfru olivenolie 98,-

Tomatsuppe med creme fraiche 92,-

Oksecarpaccio  med parmesan, pinjekerner og trøffelolie 118,-

Snegle i hvidløgssmør 108,-

Se månedens menu
på startsiden

Hovedretter

Dagens fisk med årstidens tilbehør 262,-

Dagens vegetarret 172,-

Vegansk salat med rødbedehummus, avocado, bønner, soltørrede tomater, syltede rødløg og saltede mandler 168,-

Unghanebryst med årstidens garniture, estragonsauce og dagens kartoffel 188,-

Lammekrone med tzatziki, rosmarinsauce, årstidens garniture og dagens kartoffel 298,-

Se månedens menu
på startside

Grillretter

U.S. Ribeye ca. 300gr

378,-

Bøf af oksemørbrad ca. 200gr.
328,-

Steak af oksefilet ca. 200gr.

268,-

Entrecote ca. 350 gr.
298,-

T-Bone ca. 550gr.

348,-

Bøf for to 400 gr.
Af oksemørbrad. Pris pr. pers. 328,-

Bøf af hakket oksekød, ca. 225gr.
178,-

Raadhusburger Ca. 225G med brioche-bolle, hakket oksekød,
cheddarost, bacon, syltede rødløg, chilimayonnaise, barbequesauce og pommes frites 172,-
TILKØB: gratineret gedeost 18,-

Desserter

Cheesecake med frugtcoulis og champagnesorbet 118,-

Isdessert 108,-

Nøddebund med chokolademousse og vaniljeis 118,-

Ostetallerken
5 forskellige oste 138,-

Petit four 2 stk.
58,-

Månedens dessert
Se månedens menu

BØRNEMENU (for børn under 12 år)

Hovedret og dessert 128,-

Spaghetti med kødsauce 88,-

Fiskefilet med pommes frites 88,-

Burger med salat og pommes frites 98,-

2 røde pølser med salat og pommes frites 88,-

Isdessert med to kugler Hansens Is 62,-

RAADHUSKÆLDERENS JULEANRETNING PÅ BORD

SERVERES TIL OG MED D. 23. DECEMBER FROKOST OG AFTEN

BESTILLES AF HELE BORDET, MINIMUM 4 PERSONER

Karrysild med æg, kapers og løg

Stegt sild med æble, peberrod og rødbede

Fiskefilet med remoulade og citron

Tarteletter med høns i asparges

Rosastegt berberiandebryst med sprød rødkålssalat

Kalveleverpostej med blandede stegte svampe og bacon

Vesterhavsost med glöggmarmelade

Ris a’ la mande med kirsebærsauce

388,-

Tilkøb pr. person:

Røget ål med røræg 52,-

Æg og rejer 48,-

Æble/pære flæsk med vanilje og timian 48,-

Ribbensteg med rødkål og surt 48,-