Hold dit selskab i charmerende omgivelser i centrum af Roskilde!

RESERVATION af et større selskab foregår enten:

– over mail: mail@raadhuskaelderen.dk

– over telefon: 46360100

– eller selvfølgelig ved at møde fysisk op i restauranten

Vi vil gerne have god tid til at besvare Jeres mulige spørgsmål, men vi har dog tit rigtig travlt i Raadhuskælderen, derfor ANBEFALER VI AT I KOMMER FORBI MANDAG-TORSDAG MELLEM 15-16.30. Vil I være på den sikre side; giv os et kald og aftal et møde!

ANTAL

Vi har som udgangspunkt plads til 28 personer i vores hyggelige Borgmesterstue. Er I mere end 28; giv os et kald og lad os forklare hvordan vi muligvis kan løse det.

LOKALELEJE

Det koster ingenting at leje Borgmesterstuen, såfremt I er 19 mennesker eller derover. I dette tilfælde kan vi også love Jer at I får borgmesterstuen for Jer selv. Bliver I færre end 19 personer kan vi IKKE love Jer at I får borgmesterstuen for Jer selv, selvom vi vil gøre hvad vi kan. Hvis I bliver færre end 19 personer, og ønsker borgmesterstuen for Jer selv, koster det DKK 2500.

BØRN

Børn er altid velkomne i Raadhuskælderen. Vi har “tegne-ting”, så børnene kan underholdes. Vi vil gerne være en hyggelig restaurant med en behagelig atmosfære; så vi må bede forældre tage hensyn til andre gæster. Man må derfor ikke løbe op og ned ad gulvene.

ALLERGIKERE

Vi tager hensyn til alle former for allergi; vi skal bare helst vide det på forhånd!

MUSIK & TALER

Vi har gode højtalere i hele restauranten. Det smarte ved dem er, at vi kan justere dem i Borgmesterstuen. Det vil altså sige, at vi kan skrue ned, hvis en i selskabet skulle finde på at holde en tale. Vi har skydedøre der deler Borgmesterstuen fra resten af restauranten, så arrangementet holdes privat.

VARIGHED

Holder I et frokostselskab, vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi skal have mulighed for at gøre restauranten klar til aftenservice. Vi bliver derfor nødt til at sige farvel til Jer senest kl. 17.00 Holder i et aftenselskab, vil vi gøre opmærksom på at vi lukker kl. 23. Dette er dog med forbehold.

BORDPLAN & BORDKORT

Såfremt I har en bestemt bordplan med tilhørende bordkort, skal vi modtage dette senest dagen før, hvis I holder frokostselskab. Hvis i holder et aftenselskab, skal vi senest modtage det på dagen kl. 15.30. I er velkomne til selv at komme forbi og sætte dem på – aftal blot nærmere med os, så vi ved hvornår I kommer forbi! Sidst men absolut ikke mindst

ÆNDRINGER I ANTAL – DETTE ER VIRKELIG VIGTIGT!

Er der ændringer i antal, vil vi meget, meget gerne vide det! Også selvom det kun er én enkelt der har meldt fra. Vi vil altid gerne høre fra Jer ang. ændringer i antal. Vi skal have information angående endeligt antal 3 DAGE FØR arrangementet. Vi tager selvfølgelig forbehold for sygdom på dagen. I dette tilfælde skal vi vide herom inden kl. 12 (aftenselskab), ellers koster det kuvertprisen.

SIGNATUR MENU

Hjemmerøget laks
Med sauce verte og hjemmebagt brød

U.S. Rib-eye fra grill ca. 300 gr.

Serveres med bearnaise og pommes frites.
Fri salat inkluderet.

2 retter kr. 398,-

FORRETTER

Hjemmerøget laks med sauce verte

Stegte kammuslinger med beurre blanc*

Årstidens suppe serveret med hjemmebagt brød

Foie gras terrine med årstidens garniture*

Charcuterie serveret på bordet som tapas

HOVEDRETTER

Dagens fisk (spørg betjeningen)

Unghanebryst med estragonsauce

Helstegt kalvemørbrad ** med rødvinssauce

Tournedos af oksemørbrad ombundet med bacon** med sauce bearnaise

Helstegt kalveculotte med rødvinssauce

Hovedretterne serveres med dagens kartoffel og grønt. Salat er inkluderet

DESSERTER

Isdessert af Hansens Is

Hjemmebagt nøddebund med chokolademousse og Hansens vanillieis

Pandekager med Hansens Is

Tradtitionel cremé brûllée

Ostetallerken med tre slags oste

2 Retter kr. 298,-

3 Retter kr. 378,-

* tillæg kr. 40,-

** tillæg kr. 60,-

Vigtigt:
En forudsætning for, at vi kan tilberede disse menuer er, at alle deltagere vælger samme menu. Det vil sige at alle skal vælge samme forret, samme hovedret og samme dessert. Der kan således ikke “plukkes” enkelte retter fra menuerne. Vi efterkommer selvfølgelig efterspørgsler fra vegetarer og allergikerer.

Menuerne skal bestilles senest tre dage i forvejen.