RESTAURANT RAADHUSKÆLDEREN

ligger under Roskildes gamle rådhus, 50 meter fra Domkirken som er kendt fra UNESCO’s Verdensarvsliste.

Til frokost serverer vi smørrebrød, frokosttallerkener, bøffer fra grill, salater, sandwich m.m.

Til aften serverer vi et bredt udvalg af forretter, hovedretter og desserter, blandt andet bøffer fra grill, dagens fisk, månedens menu m.m.

Om sommeren serveres der i gårdhaven, som er placeret mellem det gamle rådhus og Domkirken. I disse unikke omgivelser kan du sidde og nyde et måltid mad, midt i byen, i solen eller i æbletræernes skygge.

Manifest

Restaurant Raadhuskælderen har eksisteret siden år 2002. Ejer Jeanette Juul Dalsgaard åbnede i sin tid restauranten sammen med Peter Loehr, og har drevet Raadhuskælderen lige siden. Jeanettes engagement og drev i restauranten, såvel som i det lokale liv i Roskilde, har gjort Raadhuskælderen til hvad den er idag. Ligedeledes er der opbygget et solidt team og en familie, hvor størstedelen har arbejdet for Jeanette i mange år.

Vi elsker at servere god mad, kolde drinks og gode vine i hyggelige omgivelser, både i kælderen og i gårdhaven. Om I besøger os til en hyggelig middag for to eller et selskab i Borgmesterstuen, så står vi klar til at give den bedste oplevelse!

Jeanette og personalet i Raadhuskælderen ser frem til at byde Jer velkommen!

Lokale Leverandører

I Raadhuskælderen slår vi et slag for lokalt erhverv, og du kan derfor her se en oversigt over de lokale leverandører, vi bl.a. benytter os af:

Herslev Bryghus

Danske Frilandssnegle

Kartofler fra Ryttergården og Verasminde

Caseus Ost & Delikatesser

Den Franske Vinhandel

Fellsen Kaffe