Hold din julefrokost i hyggelige omgivelser i Raadhuskælderen i Roskilde!

Book bord via linket på forsiden.

RAADHUSKÆLDEREN’S STORE JULEBUFFET STARTER FRA D. 29. NOVEMBER OG SLUTTER D. 21. DECEMBER

SERVERES FRA KLOKKEN 12.00 TIL CA. 15.00

Marineret sild med løgringe og kapers

Karrysild med æg, løg og kapers

Sennepsstegt sild i lage

Kryddersild med løg og kapers

Fiskefilet med remoulade og citron

Æg med håndpillede rejer og mayo

Varmrøget ørred med rejer, citron og sauce verte


Tarteletter med høns i asparges

Ribbensteg med rødkål

Æbleflæsk

Lun leverpostej med svampe og bacon

Mørbradbøffer i svampe a’ la créme

Blodpølse med kanel

Slagterens sylte med sennep


Raadhuskælderen’s ris a’ la mande

Brownie med créme fraiche

Frisk frugt

Raadhuskælderen’s udvalg af oste

278,-

RØGET ÅL KAN TILKØBES FOR 45,- PER PERSON

JULEANRETNING PÅ BORD

SERVERES TIL FROKOST FRA D. 20. TIL D. 28. NOVEMBER og 21. TIL OG MED 22. DECEMBER FRA 11.00 TIL 15.30

SERVERES TIL AFTEN FRA D. 20. NOVEMBER TIL OG MED D. 22. DECEMBER FRA 17.00

Karrysild med æg, løg og kapers

Sennepsstegt sild i lage

Gravad laks med rævesauce

Fiskefilet med remoulade og citron


Tarteletter med høns i asparges

Ribbensteg med rødkål

Æbleflæsk


Raadhuskælderen’s ris a’ la mande

To slags ost

368,-

RØGET ÅL KAN TILKØBES FOR 45,- PER PERSON 

JULEMENU

Serveres fra d. 28. November klokken 17.00-21.00

JORDSKOKKESUPPE

Trøffelolie, bacon, Pigeonæbler og timian

HELSTEGT KALVEMØRBRAD

Græskarskum, stegt rødkål med pistacienødder, stegt kejserhat, friterede gulerødder, syltede kumquats, brøndkarse, figenglace og dagens kartoffel

CHOKOLADEMOUSSE

Marinerede mandariner, julesirup, honningkageknas, vaniljeis, sprød sukker med kanel, mynte og rød syre

2 RETTER 348,-

3 RETTER 408,-