Hold din julefrokost i hyggelige omgivelser i Raadhuskælderen i Roskilde!
Book bord via linket på forsiden.
RAADHUSKÆLDERENS JULEANRETNING PÅ BORD
FRA D. 2. NOVEMBER TIL OG MED D. 23. DECEMBER FROKOST OG AFTEN – KUN IMOD FORUDBESTILLING
BESTILLES AF HELE BORDET, MINIMUM 4 PERSONER
Karrysild med æg, kapers og løg
Stegt sild med æble, peberrod og rødbede
Fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Rosastegt berberiandebryst med sprød rødkålssalat
Kalveleverpostej med blandede stegte svampe og bacon
Vesterhavsost med glöggmarmelade
Ris a’ la mande med kirsebærsauce
388,-
Tilkøb pr. person:
Røget ål med røræg 52,-
Æg og rejer 48,-
Æble/pære flæsk med vanilje og timian 48,-
Ribbensteg med rødkål og surt 48,-
FROKOSTTALLERKENER
FROKOSTTALLERKEN 3
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget ål med røræg og purløg
Lille engelsk bøf af oksemørbrad med bløde løg og surt
Vesterhavsost og Benedicte med glöggmarmelade og oliven
278,-
JULEMENU
SERVERES FRA 2. NOVEMBER TIL OG MED 23. DECEMBER FRA 17.00-21.00
BAGT HAVTASKE
Selleripuré, sprød fennikel, granatæblekerner, frissésalat og krydderurter
ROSASTEGT BERBERIANDEBRYST
Hokkaido græskarskum, glaseret julesalat, Galianopocheret figner, lakridskarse, portvinsglace samt dagens kartoffel
PANNA COTTA MED TONKABØNNE
Kirsebærsorbet, popcorn med saltkaramel, krystalliseret mørk chokolade, frysetørrede rosenblade og grøn skovsyre
2 retter 338,-
3 retter 398,-