Hold din julefrokost i hyggelige omgivelser i Raadhuskælderen i Roskilde!

Book bord via linket på forsiden.

RAADHUSKÆLDERENS JULEANRETNING PÅ BORD

FRA D. 2. NOVEMBER TIL OG MED D. 23. DECEMBER FROKOST OG AFTEN – KUN IMOD FORUDBESTILLING

BESTILLES AF HELE BORDET, MINIMUM 4 PERSONER

Karrysild med æg, kapers og løg

Stegt sild med æble, peberrod og rødbede

Fiskefilet med remoulade og citron


Tarteletter med høns i asparges

Rosastegt berberiandebryst med sprød rødkålssalat

Kalveleverpostej med blandede stegte svampe og bacon


Vesterhavsost med glöggmarmelade

Ris a’ la mande med kirsebærsauce

388,-

Tilkøb pr. person:

Røget ål med røræg 52,-

Æg og rejer 48,-

Æble/pære flæsk med vanilje og timian 48,-

Ribbensteg med rødkål og surt 48,-

FROKOSTTALLERKENER


FROKOSTTALLERKEN 3

Fiskefilet med remoulade og citron

Røget ål med røræg og purløg

Lille engelsk bøf af oksemørbrad med bløde løg og surt

Vesterhavsost og Benedicte med glöggmarmelade og oliven

278,-

JULEMENU

SERVERES FRA 2. NOVEMBER TIL OG MED 23. DECEMBER FRA 17.00-21.00

BAGT HAVTASKE

Selleripuré, sprød fennikel, granatæblekerner, frissésalat og krydderurter


ROSASTEGT BERBERIANDEBRYST

Hokkaido græskarskum, glaseret julesalat, Galianopocheret figner, lakridskarse, portvinsglace samt dagens kartoffel


PANNA COTTA MED TONKABØNNE

Kirsebærsorbet, popcorn med saltkaramel, krystalliseret mørk chokolade, frysetørrede rosenblade og grøn skovsyre

2 retter 338,-

3 retter 398,-